Disclaimer

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang je deze informatie niet kopieert. Je mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Panelenoutlet B.V. is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Hierbij is er geen garantie op juistheid

Indien van toepassing:

  • Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Panelentoutlet B.V. te mogen claimen of te veronderstellen.
  • Panelentoutlet B.V. streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt je de meest recente versie van de disclaimer van https://panelenoutlet.nl op deze pagina.

Hulp nodig? Bel ons vandaag nog +31 85 006 9999

Heb je vragen of kun je advies gebruiken? Neem contact met ons op. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.